Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Arcadi Oliveres a la Xerrada de Rubí Solidari

Hola a tothom
essay writing service review

Aquest dissabtre dia 14 d'Abril, Rubí Solidari va realitzar la conferència de cloenda de les Xerrades Formatives de le Estades Solidàries 2012. Un any més, Arcadi Oliveres ens va obsequiar amb la seva presència, les seves dades i el seu discurs directe i aclaridor sobre Les Causes de la Pobresa. Es va fer a la sala d'actes de l'Ateneu de Rubí, que es va quedar petit ja abans de començar la seva intervenció, i fins i tot hi va haver persones que no van poder entrar.

Arcadi Oliveres va fer una diagnosi de les causes que a nivell mundial fan que cada dia morin 100.000 persones (segons informes de la ONU) per culpa de la fam mentres que els bancs han rebut 92 vegades la quantitat necesària per erradicar-la, 50.000 milions, com va dir l'Arcadi: Els governs tenen diner per pagar als bancs però no per erradicar la fam.

Durant el seu discurs ens va dur des de com REPSOL-YPF (ara de molta actualitat) roba el petroli dels argentins i el govern espanyol recolza a aquests lladres, fins a saber que darrera dels grans grups farmaceutics hi han ministres de defensa, que darrera dels ministres d'economia hi han extreballadors de Goldman Sachs.

Però el seu relat ens va dur fins les alternatives, com el comerç just i el consum responsable, el decreixement, la sobirania alimentaria, i una justicia global que permetés l'accés de tothom a les medicines i l'aigua, així com la educació per a milions de nenes i nens que no poden accedir-hi.

Aqui teniu un enllaç a un petit video.

ARcadi Oliveres Cloenda Xerrada Estades Solidàries Rubí Solidari 14 Abril 2012

Salut a tothom!

765qwerty765

Comments are closed.

%d bloggers like this: