Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

"Teixint Xarxes" arriba a Rubí

Rubí Solidari, juntament amb la col·laboració de Ciutadania i Cooperació i Joventut de l'Ajuntament de Rubí, porta a Rubí el projecte “Teixint Xarxes” d'UniPau.
El proper dimecres 16 de Gener, s'inicia la primera sessió d'aquest projecte que farà que nens d'ESO reflexionin,coneguin i treballin la cultura de la pau. Es tracta d'un projecte que a la nostra comarca ja forma part d'alguns curriculms d'escoles de Sant Cugat i Cerdanyola del Vallés.
A la nostra ciutat la proba pilot serà a l'IES Duc de Montblanc, on es faran set sessions entre Gener i Febrer i servirà per donar el tret de sortida a altres centres educatius de la nostra ciutat.
Rubí Solidari porta dos anys treballant per portar aquest projecte a Rubí, i com a entitat local i amb una gran feina voluntaria al darrera, considerem un éxit haver-ho aconseguit i des d'aquí ens agradaría donar la nostra felicitació a totes les persones que ho han fet possible.
Teixint Xarxes

Què és?

El projecte educatiu “Teixint Xarxes”és un projecte d'educació per a la pau i la solidaritat. Es va iniciar l'any 2004-2005, fruit de la voluntat d'arribar a la població més jove. És un projecte adreçat als i les alumnes de secundària amb l'objectiu de facilitar una visió del món des d'una perspectiva oberta i crítica.

A qui va dirigit?

En l'àmbit de l'educació formal s'adreça als alumnes d'ESO. El material del projecte es pot utilitzar en altres àmbits: Esplais, Agrupaments escoltes, i puntualment en assignatures d'altres cursos.

Com funciona?

El projecte consta de 7 sessions. on a través de dinàmiques sòcioafectives, es plantegen diferents temes per tal que l'alumnat participi i reflexioni entorn la cultura de pau. Les sessions es desenvolupen, en hores de tutoria amb la participació del tutor/a del curs i amb la dinamització de dos educadors/es de la Unipau.

es pot trobar mes info a http://www.universitatdelapau.org/presentacio3_1/_5G1ICS7tAW6jL0eHs74dxXnevnvh3PXmyHxoBRWVVXU0BqraC9eApw

zp8497586rq

Comments are closed.

%d bloggers like this: