Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Estades Solidàries 2013

El proper 5 d'abril a les 19h a l' Ateneu de Rubí. Xerrada sobre les Estades Solidàries 2013 de Rubí Solidari

Les Xerrades són formatives i obertes a tothom, però especialment per aquells que vulguin viatjar!

ESTADES COL

Què són les Estades Solidàries?

Altres colors? Altres cultures? Altres històries i altres maneres de fer les coses?

Sí, existeixen.

Les estades solidàries son viatges en grup a països del sud del planeta. L’objectiu de les estades és conèixer directament realitats diferents a la nostra, vivint situacions socials diferents a les que coneixem. Per fer-ho, Rubí Solidari col·labora amb entitats que treballen en els punts de destí, principalment en l’àmbit del desenvolupament i la solidaritat. Les persones que participen de les estades treballen durant aquest temps amb les entitats, de manera que també es produeix un acostament a les formes de treball pròpies del país.

Rubí Solidari vol posar a l’abast de tothom la possibilitat de veure el món des d’una nova perspectiva.

Actualment, Rubí Solidari organitza estades a Guatemala i Nicaragua amb diferents entitats. L’organització i les funcions de les persones que hi participen depèn dels seus interessos i de la disponibilitat de les contraparts.

Des de l'entitat es posa en marxa un període de formació i informació sobre la cooperació, el desenvolupament i les peculiaritats de cada país.

zp8497586rq

2 Comments

  1. Holaaa!ahir vaig veure una informació pel carrer i ja que he arribat tard a la xerrada,m agradaria poder saber més sobre les estades i si encara podria apuntar-me.
    Gràcies!

  2. Hola, Amparo

    La propera xerrada és el 10 de maig. Segueix-nos al web i també al facebook i Twitter per estar al dia perquè properament tindrem l’agenda llesta per publicar-la.
    Gràcies

%d bloggers like this: