Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

XII CURS DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

Amics i amigues.

Com cada any, arriba una nova edició del Curs de Solidaritat i Cooperació Internacional de Rubí Solidari.

Enguany estem treballant per logo-rstancar els darrers serrells del que serà el curs d’aquest any, l’edició número XII, i que tractarem un tema que, des de fa temps, molt de vosaltres ens heu demanat: La dona al món.

Ara per ara, ens agradaria que us reservéssiu les dates del 29,30 de novembre i l’1 de desembre per poder assistir a les diferents ponències on tractarem el paper de la dona en Drets Humans, en la gestió de recursos econòmics, en els conflictes, en les religions, etc. Aviat podrem confirmar totes les ponències!

També us volem convidar el proper dia 15 de Novembre al CRAC! a la presentació del curs amb la projecció del documental “Mujeres Tejiendo Historias”, a on esperem trobar-vos per poder debatre i posar fil a l’agulla de cara al curs que quinze dies després es posarà en marxa.

Com sempre, us agrairem que ens pugueu confirmar la vostra assistència al curs per poder preparar el material per al curs, així com que podeu fer la màxima difusió a aquelles persones que creieu que els pot interessar (recordeu que el curs és gratuït).

Recordeu que ens podeu seguir a Facebook i Twitter o bé visitar www.rubisolidari.org

Moltes gràcies

Comissió 2013 del Curs de Solidaritat i Cooperació Internacional de Rubí Solidari

Comments are closed.

%d bloggers like this: