Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Continua la solidaritat amb Gaza

El passat dimecres dia 14 de nou un grup d’uns 150 rubinencs i rubineques ens vàrem trobar davant l’ajuntament de Rubí per expressar el nostre rebuig a la massacre que està portant a terme l’Estat d’Israel a Gaza.
Més de mil morts, cinc mil ferits e incalculables detinguts és el balanç de 18 dies d’un atac feroç d’un dels exèrcits més poderosos del món, contra un poble desarmat i una milícia amb escassos recursos.
L’acte va consistir en fer un balanç dels fets ocorreguts en aquesta setmana, evidència el gran increment de morts i ferits que dia a dia es van incrementant, recordar les accions de solidaritat que s’han fet, especialment les multitudinàries manifestacions de Barcelona i Madrid, recordar les activitats que estan convocades la setmana vinent a Barcelona e informar de la querella que 90 organitzacions europees han presentat al Tribunal Penal Internacional contra les personalitats de l’Estat d’Israel, Shimon PERES, President de l’Estat d’Israël, Ehud OLMERT, Primer Ministre de l’Estat d’Israël, Tzipi LIVNI, Ministre de Afers Estrangers de l’Estat d’Israël, i Ehud BARAK, Ministre de Defensa de l’Estat d’Israël, també es va informar de la ruptura de Relacions Diplomàtiques del govern de Bolívia amb el d’Israel.

Finalment es va convocar de nou la concentració per el proper dia 21 de gener a les 19,30 h. davant l’Ajuntament de Rubí, demanat a tots els participants que portessin espelmes per cada un dels morts d’aquest conflicte.

Comments are closed.

%d bloggers like this: