Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Condemna atac d’Israel a Palestina

| 0 comments

palestina concentracio 1072014

Des de Rubí Solidari volem condemnar l’ atac de les forces d’ocupació d’Israel sobre la població palestina. Un atac dirigit a alimentar la fera de la por contra població civil. Un atac desproporcionat sense cap tipus de justificació, amb l’únic objectiu d’assassinar ciutadans palestins sota pretextos d’autodefensa, en definitiva, una forma més de l’imperialisme neoliberal de l’estat d’Israel amb la complicitat de la comunitat internacional.

L’ atac que està fent Israel a més de comptar amb la no condemna dels seus aliats de les NNUU, també compta amb els grans mitjans de comunicació, on les informacions passen filtres per donar una informació interessada si no és censurada. Una informació on la ciutadania d’Israel és assassinada però la ciutadania palestina tan sols mor sota un càstig.
Rubí Solidari condemna tot tipus de violència vingui d’ on vingui, sense cap justificació. Però siguem clars, violència no només és un atac indiscriminat d’un exèrcit contra població civil, també ho són els assentaments il·legals dels colons d’Israel a territori palestí, és violència a Palestina i arreu del món.

Rubí Solidari

Rubí Solidari convoca demà dijous a les 19h30, a la ciutadania de Rubí a la Pç Ajuntament de Rubí per expressar el rebuig a aquesta situació.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: