Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Tornen les estades solidàries

Amb el nou any, Rubí Solidari torna a engegar la maquinària de les estades solidàries. El nostre objectiu és afavorir una nova experiència a tothom, oferint-los l’oportunitat de viatjar a Nicaragua i treballar amb entitats locals.
Com sempre, aquesta experiència ve acompanyada d’un programa de formació. El que us expliquem ara és el calendari aproximat d’activitats. A mida que les dates s’apropin, anirem afinant en hores i contingut de cadascuna de les propostes.
  • 5 de febrer: l’últim grup de brigadistes que va estar a Nicaragua explicarà la seva experiència. S’exposaran totes les dades referents a les estades
  • 20 de febrer: xerrada a càrrec d’un membre de l’entitat Amics de Nicaragua, per apropar als voluntaris la realitat del país
  • De l’1 al 13 de març: inscripcions i tancament de grups. El dia 5 de març estarem a la vostra disposició, al local de Rubí Solidari, per resoldre tots els vostres dubtes. Es convocarà totes les persones inscrites (i les que s’hi vulguin afegir) a una reunió el dia 13 de març.
  • Després de setmana santa: període de formació, que consistirà en un programa d’activitats i xerrades gratuïtes, però d’assistència obligatòria.
Enguany també posarem en marxa activitats amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar als brigadistes a sufragar els costos del viatge.
Us aninem a participar de totes les xerrades, i a estar atents a les novetats.
Si voleu que us enviem informació via mail, només ens ho heu de fer saber a l’adreça de correu electrònic de Rubí Solidari.
Ens veiem aviat!

Comments are closed.

%d bloggers like this: