Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

Prou Genocidi a Palestina

| 0 comments

El passat 17 de juliol, Rubí Solidari va tornar a convocar una concentració a la plaça de l’Ajuntament de Rubí per condemnar el genocidi que Israel està inflingint sobre el poble de Palestina.IMAG0882

L’anomenat “dret a defensar-se” en que diuen que es basen, i en el que molts dels seus còmplices s’escuden per justificar aquesta barbàrie, portava un compte de 203 assassinats en el moment de la concentració. Aquestes 203 vícitmes van tenir un lloc a Rubí, es va llegir el nom de tots ells, 36 nens i nenes entre aquests noms i families completes.

Avui encara no hi ha condemna per part de les Nacions Unides ni per part de l’estat espanyol ni per part del govern de la Generalitat. Una condemna que no soluciona el greu conflicte que allà es viu, però que podria obligar a Israel a deixar de masacrar la població palestina, aixì com evitar els actes de defensa per part de les milicies palestines. Però callen perquè els seus interessos estan del costat d’Israel, perque són els seus aliats tant econòmics com ideoligics. Són còmplices de l’aparheid i del sionisme que hi ha al darrera d’aquesta vergonya. Són còmplices de l’assassinta sistemàtic i premeditat de població civil palestina.

Durant l’acte de condemna, a mésde l’homenatje a les 203 vícitmes, es va llegir un text d’Eduardo Galeano i un manifest per donar suport a la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions contra l’estat d’Israel (http://www.bdscatalunya.org/)

GAZA eduardo galeano

Per unanimitat de tots els assistents, ens varem tornar a convocar el proper dijous a la Plaça de l’Ajuntament de Rubí a les 19h30

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: