Rubí Solidari

Acció Local, Justícia Global

L’alcalde de Guelta visita Rubí

Membres de Rubí Solidari amb l'alcalde de Guelta (imatge cedida per Diari de Rubí)

Membres de Rubí Solidari amb l'alcalde de Guelta (imatge cedida per Diari de Rubí)

Rubí va rebre, ahir dijous 17 de setembre, la visita de Saled Sidi Alí Hossein, alcalde de Guelta. Guelta és un municipi saharauí agermanat, des de fa uns quinze anys, amb Rubí.

Des de Rubí Solidari vam convidar Saled Sidi, que es trovaba viatjant per Espanya, amb l’objectiu de recuperar l’esperit de l’agermanament entre els dos municipis. Per això, es va convocar una reunió amb representants municipals, a la que hi van assistir tant l’alcaldessa de Rubí com la regidora de Solidaritat, a més de representants d’Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió.

A la trobada, totes les parts es van comprometre a establir nous llaços de col·laboració entre Guelta i Rubí, tot i que no es va concretar cap projecte concret. De la mateixa manera, des de Rubí Solidari es va fer una crida a la ciutadania, per tal que tothom que tingui interés en treballar per la llibertat del Sáhara, pugui fer-ho a través de l’entitat.

Un dels projectes plantejats, que ja hem començat a treballar, és la possibilitat d’organitzar una visita al municipi de Guelta, i desenvolupar activitats i projectes.

Comments are closed.

%d bloggers like this: