Rubí Solidari

Acció Local, Justicia Global

XVII Curs Cooperació i Solidaritat Internacional ORIENT PROXIM EN LA GEOPOLÍTICA MUNDIAL

Formulari d’Inscripció

XVII curs de Cooperació i Solidaritat internacional, Orient Pròxim en la geopolítica mundial  que organitza Rubí Solidari i que i col·labora l’Fundación Al Fanar, la Universitat de Múrcia i l’Ajuntament de Rubí.

Aquest curs vol aportar llum a la situació política a la zona del Orient Pròxim i també a nivell mundial, per les repercussions que aquest indret te en el desenvolupament del mon. Aquest curs es farà a Rubí Forma (abans Rubí + desenvolupament) Rambleta Joan Miro s/n. de Rubí, els dies 23, 24 i 25 de novembre-

Seran ponents d’aquest curs professionals acadèmics i activistes molt destacades en el coneixement de la realitat política de l’Orient Pròxim.

La mecànica del curs consistirà en ponències inicials dels conferenciants  i posterior debat per part del assistents lo que te que permetre que cada un de nosaltres puguem preguntar sobre tots els dubtes que tinguem.

El curs es gratuït, però cal inscriure-us nom, telefono i correu electrònic a les adreces següents, info@rubisolidari.org, telefono 935888643,  @RubiSolidari, facebook  i també a través del formulari d’Inscripció

Ens agradaria molt poder comptar amb la teva assistència, així mateix t’agrairem que en poguessis fer-ne difusió als teus amics i coneguts.

Rubí Solidari

 

 

%d bloggers like this: